Description

Samen weten we meer dan alleen. Vanuit die optiek brengt Willemen Groep zijn kennis en expertise graag al in een vroeg stadium in het bouwproject in. Wanneer we samen met de andere bouwpartners grondig én gelijktijdig naar de verschillende aspecten kijken, detecteren we vroegtijdig problemen of zaken die geoptimaliseerd kunnen worden. Zo komen we samen tot technisch haalbare en betaalbare concepten.

Onze bouwteamervaring maakt dat Willemen Groep ook sterk is in de verschillende design & buildformules (DBFMO) en PPS-trajecten. Door de specifieke kennis en ervaring van verschillende bedrijven binnen Willemen Groep samen te brengen, bieden we een geïntegreerd antwoord op maat van iedere uitdaging. En dat niet alleen bouwkundig, maar ook op vlak van langdurig onderhoud en creatieve financieringsoplossingen.

Willemen Groep participeert niet alleen zelf financieel in projecten, maar heeft met Willemen Project Finance ook het nodige netwerk en kennis om vreemd kapitaal aan te trekken. Werken in bouwteam vergt een gigantische dosis knowhow, kennis en flexibiliteit. En laat onze groep hier nu net in uitmunten. Onze rol is vooral sturend. Zo bepalen en optimaliseren we immers kritisch het volledige bouwproject , en dat tijdens de volledige levenscyclus ervan.

Since 1998 Franki has been part of Willemen Groep, the largest family construction group in Belgium.

Since 2005, Cosimco has been part of Willemen Groep, the largest family construction group in Belgium.

Since 1998 Franki Construct has been part of Willemen Groep, the largest family construction group in Belgium.

Willemen Construct came into being on 1 July 2018 as a result of the merger between Willemen General Contractor and the construction department of Kumpen.

Contractors