Aswebo huurt betoncentrale Charles Kesteleyn

Prev Next

Aswebo en Charles Kesteleyn NV (lid van groep Dekker) hebben op dinsdag 1 september een contract ondertekend voor het gebruik van de betoncentrale op het door Charles Kesteleyn in concessie genomen terrein van Havenbedrijf Gent AGH in de Zuiddokweg 50 in Gent-Zeehaven.

Aswebo zal vanaf 01/01/2016 uitsluitend in eigen naam, en onder haar exclusieve verantwoordelijkheid, de productie / afname / levering verzorgen van betonmengsels, waarbij in hoofdzaak mengsels voor wegenisbeton en hydraulische gebonden gerecycleerde mengsels zullen worden aangeboden.

Met deze overeenkomst tussen Aswebo en Charles Kesteleyn wordt een langdurige samenwerking beoogd, waarbij niet alleen de installatie in gebruik wordt genomen, maar waarbij ook wederzijdse ervaring en knowhow zullen worden uitgewisseld. In verdere communicatie, verzorgd door Aswebo, zullen contactgegevens, aangeboden mengsels e.d., worden verspreid.

Aswebo en Charles Kesteleyn menen alvast dat de afgesloten overeenkomst een waardevolle bijdrage betekent voor beide bedrijven, en wij zijn ervan overtuigd dat u, als klant, leverancier, relatie of medewerker, ook de vruchten zal dragen van deze samenwerking.

1 September, 2015 - 17:15