Kumpen levert het bewijs van écht teamwork op de Chambers Trophy

Prev Next

Op vrijdag 8 september namen 3 teams van Kumpen deel aan de 20ste (feest)editie van de Chambers Trophy. Dit is de grootste teambuildingcompetitie in Limburg. Dit jaar hadden maar liefst 128 teams zich ingeschreven voor de wedstrijd. De dag werd gedomineerd door regenbuien, maar dat hield de teams van Kumpen niet tegen om excellent werk af te leveren!

De Chambers Trophy, een evenement van Voka – KvK Limburg, streek dit jaar neer in Bokrijk. De organisatie installeerde weer heel wat uitdagende proeven in en rond Hangar58, een throwback naar de beste proeven van de laatste 20 jaar. Onze teams gingen elke uitdaging aan met het motto “waar een wil is, is een weg”. En die weg zijn ze samen als een hecht team ingegaan, want enkel door elkaar te helpen kon je het gewenste eindresultaat bereiken. That’s the Kumpen spirit! En ook de voorproef van deze editie kreeg extra aandacht, want de piñata’s die onze teams afleverden waren echt van topkwaliteit!

11 September, 2017 - 16:15

Willemen Construct came into being on 1 July 2018 as a result of the merger between Willemen General Contractor and the construction department of Kumpen.