Sion huldigt modelwoning in

Prev Next

De eerste modelwoning van het nieuwe woon- en stadsontwikkelingsproject Sion langs de vesten in Lier is officieel ingehuldigd. Op de site verschijnen, verspreid over 2 fases, 147 nieuwe woningen met ondergrondse parkeergarage.

Het project Sion omvat de bouw van 68 appartementen met zicht op de Nete en het natuurgebied Nazareth, 31 appartementen aan het nieuwe SASK-plein enerzijds en 48 grondgebonden woningen anderzijds. De grotere appartementen hebben een grote glaspartij en ruime terrassen tot 20 vierkante meter. De appartementen op het gelijkvloers beschikken over een tuin. Het project is op maat van de stad met een unieke ligging: in de historische kern en aan de vesten. Bovendien is de volledige site, omwille van het autoluwe karakter, kindvriendelijk. Om mensen met verschillende aankoopbudgetten te kunnen aanspreken, kunnen de woningen casco of semi casco aangekocht worden.

Het project wordt verkocht en uitgevoerd in twee fasen. Tegelijk met de eerste fase worden de vesten heraangelegd. In die eerste fase worden 19 gezinswoningen en 54 appartementen te koop aangeboden. Wat de afwerking van de keuken en badkamer betreft, of de vloerbekleding van de woonkamer, krijgen kopers een ruime keuze in texturen, formaten en materialen. Daarbij worden zij nauwgezet bijgestaan door een team van klantenbegeleiders en kunnen zij rekenen op de hulp van een interieurarchitect, een kleuradviseur en een technisch adviseur. In twee sessies zullen zij de kopers van bij de ondertekening van de verkoopovereenkomst tot de voorlopige oplevering van hun woonst professioneel adviseren. Zij staan de kopers bij met persoonlijk advies op vlak van de ruimtelijke invulling van hun woning en begeleiden de kopers ook bij de contacten met de toonzalen. Op die manier kunnen de bewoners van hun woning of appartement een gedroomde thuis maken.

De modelwoning die tijdens het inhuldigingsevent officieel in gebruik genomen wordt, is uitgerust met al het hedendaagse comfort en heeft een kamerbrede raampartij die uitgeeft op het binnengebied waarop alle privatieve tuintjes uitgeven. Geïnteresseerden kunnen de modelwoning bezichtigen na een afspraak met een van de makelaars.

Sion is een publiek-private samenwerking tussen de stad en de THV Sion Netezicht, die bestaat uit DMI Vastgoed, Vanhout Projects en Willemen Real Estate. De tijdelijke vereniging van aannemers Democo, Vanhout en Willemen General Contractor realiseert de bouwwerken.

www.sion-lier.be

21 October, 2015 - 15:15