/
745

Welkom op onze website

Prev Next

Beste bezoeker,

Welkom op de website van AMV Wegenbouw.

AMV Wegenbouw werd in juni 2014 opgericht als dochterfirma van Aswebo en heeft de particuliere wegenbouw als kernactiviteit. Aswebo behoort sinds 2011 tot de Willemen Groep, één van de grotere spelers in de bouwsector. Enkele van de belangrijkste partners voor Aswebo en AMV Wegenbouw binnen deze groep zijn Willemen General Contractor, Franki Construct, Franki en Cosimco.

AMV Wegenbouw werkt met modern materieel en geschoold personeel overgenomen uit het stopgezette bedrijf VDR Wegenbouw. Hierdoor kan AMV Wegenbouw rekenen op de knowhow en ervaring die in meer dan 20 jaar werd opgebouwd.

AMV Wegenbouw staat in hoofdzaak in voor de aanleg van parkings, wegenis, rioleringen, opritten, omgevings- en nivelleringswerken in de privésector en dit verspreid over België en het zuiden van Nederland. Op deze website vindt u meer info over onze activiteiten en leest u alles over onze projecten en referenties.

Neem gerust even de tijd om onze nieuwe website te verkennen. We hopen u hier nog vaak als bezoeker te mogen verwelkomen.

5 November, 2014 - 15:00
/
745