Willemen Infra lanceert bedrijfsfilm

Prev Next

Met gepaste trots stelt Willemen Infra haar gloednieuwe bedrijfsfilm voor. “Het is een uitstekende weergave geworden van waar wij, als toonaangevende Belgische wegenbouwer en als belangrijke werkgever in onze sector, voor staan”, zegt algemeen directeur Kurt Kesteloot.

Willemen Infra is een familiaal wegenbouwbedrijf met sterke wortels, een brede expertise en een ruime ervaring. Het bedrijf beheerst alle aspecten van de wegenbouw (asfaltering, betonwerken, riolering en rioolrenovatie, doorlopend gewapend beton en burgerlijke bouwkunde) en is sterk vertegenwoordigd in veeleisende sectoren zoals de havens, luchthavens en de petrochemie. Met vijf asfalt- en vier betoncentrales verspreid over het ganse land is het bovendien één van de belangrijkste producenten van asfalt en beton in België.

“Al generaties lang zijn we met hart en ziel bedreven in de wegenbouw”, zegt Kurt Kesteloot. “Want sinds enkele jaren bouwt Willemen Infra verder op de expertise van de gerenommeerde wegenbouwers Aswebo, Kumpen en Van Wellen, van wie de wegen in 2018 samenkwamen. Ons familiebedrijf met hoofdzetel in Drongen en vestigingen in Hasselt, Kapellen en Fleurus, telt duizend medewerkers en verzamelt meer dan 70 jaar ervaring onder één dak. Het is die ervaring en expertise die we graag ten dienste stellen van de huidige én van de volgende generaties.”

Kwaliteit en duurzaamheid vormen niet alleen de rode draad in de activiteiten van Willemen Infra, beide thema’s komen ook uitgebreid aan bod in de nieuwe bedrijfsvideo. “We tonen bijvoorbeeld hoe onze medewerkers in onze eigen labo’s onze productieprocessen en onze asfalt- en betonmengsels voortdurend controleren, optimaliseren en aanpassen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen en -normen. Met innovatieve methodes en duurzame producten bouwen we energiezuinig en met respect voor het milieu. Want we willen meer zijn dan gewoon wegenbouwer. We willen in de eerste plaats bouwen aan een betere wereld.”

Deel de nieuwe bedrijfsfilm van Willemen Infra gerust mee op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram

Bekijk de bedrijfsfilm (03' 36")
Bekijk de korte versie (01' 11")

 

22 April, 2021 - 10:15

Willemen Infra is a leading, Belgian road construction company with a regional presence in both Flanders and Wallonia. An important asset is that we have all aspects of the construction process under our own management and thus fully control the execution. Moreover, our team of 1,000 well-trained and experienced employees are willing to work at night and over the weekend to make sure they get everything done in time. In addition, thanks to our own COPRO-certified production and recycling sites, we are one of the leading producers for asphalt and road concrete.