13.000 m³ beton op 1 jaar tijd voor nieuw Stadskantoor Hasselt

Prev Next

Dat de bouw van het nieuwe Stadskantoor in Hasselt vlot loopt is slechts een understatement. Op één jaar tijd is er maar liefst 13.000 m³ aangevoerd om de ruwbouwfase deze maand te kunnen voltooien. Missie geslaagd, en het resultaat mag er wezen.

Nu de ruwbouw klaar is zijn onze collega’s momenteel volop bezig met de uitvulling op de daken. De uitkragende structuur is ondertussen volledig gemonteerd en dus helemaal klaar voor verdere afwerking. Zo kan vervolgens ook het storten van de vloerplaten doorgaan. Daarnaast voeren onze collega’s momenteel de nodige voorbereidingen aan de glasgevel uit om het plaatsen van het glas midden mei klaar te hebben. Als alles verder volgens plan verloopt, zullen de metselwerken in de kelder volgende week klaar zijn en zullen ook de techniekwerken starten. Zo komt de stad Hasselt weer een stapje dichter bij de oplevering van hun nieuwe stadskantoor dat in de zomer van 2018 zal klaar zijn.

26 januari, 2017 - 11:30

Willemen Construct is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Willemen General Contractor en de bouwafdeling van Kumpen.