Description

Willemen Groep biedt totaaloplossingen voor uw bouw- of renovatieproject. Of het nu een sporthal, een museum, een school, een openbaar dienstencentrum, een kantorencomplex of een groots opgezette residentie is, we stellen steeds een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voorop. U krijgt waar voor uw geld en dat bovendien binnen een redelijke termijn. Willemen Groep participeert daarom actief in het gehele bouwproces, van het opstellen van het bouwprogramma tot het overhandigen van de sleutel. We vinden het belangrijk mee te werken aan het ontwerp en de optimalisatie van een gebouw, en daarbij budget, timing en de gemaakte afspraken te respecteren. Ook industriegebouwen en design en build van logistieke complexen zijn een kolfje naar onze hand.

Willemen Real Estate is de afdeling projectontwikkeling binnen de Willemen Groep.

Franki behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep, één van de grotere spelers in de bouwsector. Enkele van de belangrijkste partners binnen deze groep zijn Willemen General Contractor, Cosimco, Franki Construct, Aswebo en Aannemingen Van Wellen.

Cosimco behoort sinds 2005 tot de Willemen Groep, één van de grotere spelers in de bouwsector. Enkele van de belangrijkste partners binnen deze groep zijn Willemen General Contractor, Franki Construct, Franki, Aswebo en Aannemingen Van Wellen.

Franki Construct behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep, één van de grotere spelers in de bouwsector. Enkele van de belangrijkste partners binnen deze groep zijn Willemen General Contractor, Cosimco, Franki, Aswebo en Aannemingen Van Wellen.

Willemen General Contractor is opgericht in 1999 en vormde de basis voor het ontstaan van de Willemen Groep. Enkele van de belangrijkste partners binnen deze groep zijn Cosimco, Franki Construct, Franki, Aswebo en Aannemingen Van Wellen.

Aannemingsbedrijven