Werken bij Willemen Groep

Een beleid gericht op tevreden werknemers

Zowel in binnen- als buitenland houdt WILLEMEN GROEP er een stevig groeitempo op na. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar nieuw talent met ambitie om de organisatie te versterken. Er wordt daarbij veel belang gehecht aan individuele ontplooiing, gecombineerd met grote betrokkenheid en waardering voor de geleverde prestaties. Uiteraard in een veilige omgeving. Wij houden van een no-nonsense bedrijfscultuur met veel zin voor initiatief en ondernemerschap.

Ben je gepassioneerd door de bouwsector en wil je samen met ons aan de rest van de wereld laten zien waartoe we in staat zijn? Bekijk dan zeker onze vacatures.

  •  
    test2
Meer dan 2.000 werknemers werken als een perfect team samen om uw bouwproject tot een goed einde te leiden. Zij zijn ons grootste kapitaal.


Permanente opleiding

De aandacht voor continue opleiding van onze medewerkers is een troef die wij graag uitspelen. De opleidingswensen worden besproken in de jaarlijkse evaluatie- en functioneringsgeprekken of in overleg met de rechtstreeks verantwoordelijke. We houden hierbij rekening met de functie-eisen, markteisen en persoonlijke interesses.

Sinds enkele jaren worden de opleidingen gebundeld in Willemen Academy. Een intern opleidingsinstituut dus. Hierin komen de managementopleidingen, maar ook meer praktische opleidingen aan bod (blowerdoor, stellingbouw,…) alsook de veiligheidsopleidingen (VCA, stellingbouw,…), taalopleiding (Franse les intern gegeven).

Ook onze arbeiders kunnen een opleiding volgen i.f.v. de eisen van hun job of de werf, zo volgen enkele arbeiders een computeropleiding om in de toekomst beter het magazijnbeheer te kunnen opvolgen. Elk jaar hebben we in februari onze opleidingsdag voor alle arbeiders in samenwerking met de Confederatie bouw.

Grote troef van Willemen Groep zijn de gemotiveerde medewerkers die onze bouwprojecten in goede banen leiden. Hun tevredenheid is ons allergrootste kwaliteitslabel.


Groepssfeer

Wij zijn pas tevreden als ook onze medewerkers tevreden zijn.  Wij beseffen dat iedere werknemer gemiddeld acht tot tien uur van zijn dag doorbrengt in de werksfeer. Daarom is teamspirit een waarde waarin wij graag investeren. De vele nevenactiviteiten zijn hiervan getuige. Maandelijks zijn er twee vrijwilligers die de anderen trakteren op een lunch in de refter en wordt er eens 's avonds of in het weekend een activiteit georganiseerd (indoor-karting, volleybal, barbecue, Night of the proms, ...).

Na elke oplevering wordt er samen met de medewerkers een feest georganiseerd om het geslaagde resultaat te vieren. Tweejaarlijks is er een groot personeelsfeest waarop iedereen is uitgenodigd. Onnodig te vertellen dat dit alles kan rekenen op enthousiaste deelnemers!


Motivatie

Motivatie is een ruim en omvattend begrip. Groepssfeer, permanente opleiding, flexibiliteit, functie en rolbeschrijvingen, evaluatie en functioneringsgesprekken zijn enkele thema's die in uitbouw zijn bij Willemen Groep. Uit de tevredenheidsenquête bleek de groepssfeer als een van de sterkste troeven naar voren te komen. Onze project- en werfleiders kunnen op zeer zelfstandige wijze hun project leiden, terwijl ze gecoached worden door de technische directie. Wij voorzien eveneens een groeps- en hospitalisatieverzekering voor onze werknemers.

Kortom, wij streven ernaar om op verschillende manieren een aangenaam en positief klimaat te scheppen voor al onze medewerkers.

Interesse om deel uit te maken van ons team? Bekijk onze vacatures.

Vind een job op je lijf geschreven via onze Carrièreoriëntatietool
Deze tool werd speciaal ontwikkeld om bouwkundige talenten te ontdekken en te oriënteren. Doe de test en ontdek welke 3 jobs binnen Willemen Groep het best bij jou passen!

 

video 

Beroepenfilm wegenwerker

Beroepenfilm calculator

Werken bij Willemen Groep

Travailler au sein du Willemen