Werken bij Willemen Groep

Een beleid gericht op tevreden werknemers

Zowel in binnen- als buitenland houdt WILLEMEN GROEP er een stevig groeitempo op na. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar nieuw talent met ambitie om de organisatie te versterken. Er wordt daarbij veel belang gehecht aan individuele ontplooiing, gecombineerd met grote betrokkenheid en waardering voor de geleverde prestaties. Uiteraard in een veilige omgeving. Wij houden van een no-nonsense bedrijfscultuur met veel zin voor initiatief en ondernemerschap.

Ben je gepassioneerd door de bouwsector en wil je samen met ons aan de rest van de wereld laten zien waartoe we in staat zijn? Bekijk dan zeker onze vacatures.

Gezonde en gelukkige medewerkers zijn voor ons een topprioriteit. Daarom zorgen we er voor dat ze zichzelf volledig kunnen ontplooien en zo kunnen meegroeien met onze groep.


Permanente opleiding

De aandacht voor continue opleiding van onze medewerkers is een troef die wij graag uitspelen. De opleidingswensen worden besproken in de jaarlijkse evaluatie- en functioneringsgeprekken of in overleg met de rechtstreeks verantwoordelijke. We houden hierbij rekening met de functie-eisen, markteisen en persoonlijke interesses.

Sinds enkele jaren worden de opleidingen gebundeld in de Willemen Academy. Een intern opleidingsinstituut dus. Hierin komen de managementopleidingen, maar ook meer praktische opleidingen aan bod, alsook de veiligheidsopleidingen (VCA, stellingbouw,…) en taalopleidingen.

Ook onze bouwvakkers en wegenwerkers kunnen opleidingen volgen i.f.v. de eisen van hun job of de werf. Jaarlijks organiseren we in samenwerking met de Confederatie bouw een opleidingsdag voor al onze bouwvakkers en wegenwerkers.

Grote troef van Willemen Groep zijn de gemotiveerde medewerkers die onze bouwprojecten in goede banen leiden. Hun tevredenheid is ons allergrootste kwaliteitslabel.


Groepssfeer

Wij zijn pas tevreden als ook onze medewerkers tevreden zijn. We beseffen dat iedere werknemer gemiddeld acht tot tien uur van zijn dag doorbrengt in de werksfeer. Daarom is teamspirit een waarde waarin wij graag investeren. De vele plezierige nevenactiviteiten 's avonds of tijdens het weekend (samen naar het voetbal of naar een concert bvb.) zijn hiervan getuige. Om de drie jaar is er een grote bedrijfsconventie voor al onze bedienden. Uit de tevredenheidsenquête kwam de groepssfeer in onze bedrijven naar voren als een van onze sterkste troeven. 


Motivatie

Motivatie is een ruim en omvattend begrip. Groepssfeer, permanente opleiding, flexibiliteit, functie- en rolbeschrijvingen, jaarlijkse evaluatie- en functioneringsgesprekken dragen we hoog in het vaandel. Onze project- en werfleiders kunnen op zeer zelfstandige wijze hun project leiden, terwijl ze gecoached worden door de technische directie. Wij voorzien eveneens een groeps- en hospitalisatieverzekering voor onze werknemers. Kortom, wij streven ernaar om op verschillende manieren een aangenaam en motiverend klimaat te scheppen voor al onze medewerkers.

Interesse om deel uit te maken van ons team? Bekijk onze vacatures.

Vind een job op je lijf geschreven via onze Carrièreoriëntatietool
Deze tool werd speciaal ontwikkeld om bouwkundige talenten te ontdekken en te oriënteren. Doe de test en ontdek welke 3 jobs binnen Willemen Groep het best bij jou passen!

 

video 

Beroepenfilm wegenwerker

Beroepenfilm calculator

Werken bij Willemen Groep

Travailler au sein du Willemen