•  

  Zin om mee te werken aan de strafste plannen?
  Van aankopers, planners, project- of werfleiders en administratief bedienden tot directeurs en finance managers: het project groeit continu dus wij zoeken een heel brede waaier aan profielen!

 •  

  Tijdens de zomer van 2020 stonden we in voor de renovatie van baan 07L/25R op Brussels Airport. Zes weken lang werd 7 dagen op 7 de klok rond gewerkt om de sluiting van de baan en de impact van deze werken te beperken. Er werden in totaal meer dan 100.000 werkuren gepresteerd door ongeveer 400 mensen per dag. In totaal hebben zo’n 1000 mensen meegewerkt aan dit project. In 2015 en 2016 renoveerden we ook de twee overige start- en landingsbanen op onze nationale luchthaven.

 •  

  De Vlaamse Waterweg staat voor de uitdaging de 62 bruggen over het Albertkanaal vóór 2022 te verhogen tot een doorvaarthoogte van 9,10 m. De meest complexe bruggen – 15 in totaal – zijn gebundeld in twee aparte PPS-projecten, waarbij de bruggen in een DBFM-formule worden herbouwd. Beide PPS-dossiers werden gegund aan een consortium rond onze groep. We staan de komende 30 jaar ook in voor het onderhoud van de bruggen. 

 •  

  Op een site van 60 ha in de haven van Tanger (Marokko) stonden we van a tot z in voor de realisatie van een containerterminal met een kaailengte van 1,2 km en alle bijhorende gebouwen. 12 van op afstand bestuurbare STS-kranen met dubbele trolley - de grootste ter wereld - staan in voor het laden en lossen van schepen met minstens 22.000 containers aan boord. APM Terminals MedPort Tangier is bovendien een van de technisch meest geavanceerde terminals ter wereld. 

 •  

  Eind mei 2021 opende het exclusieve vakantiepark Terhills Resort by Center Parcs aan de voet van het Nationaal Park Hoge Kempen de deuren voor een onvergetelijke vakantie in eigen land. Terhills Resort is het resultaat van een knap staaltje teamwork binnen onze groep: Willemen Construct bouwde onder meer de 250 vakantievilla’s, het zwembad en de horecavoorzieningen, terwijl Willemen Infra instond voor de riolering, wegenis, nutsvoorzieningen en de riviertjes.

WILLEMEN GROEP is met 2.200 medewerkers één van de grootste familiale Belgische bouwgroepen. De bedrijven binnen onze groep leggen zich allen toe op specifieke niches in het bouwsegment. Dankzij de onderlinge complementariteit kunnen ze samen zelfs de meest complexe opdrachten aan.

Bouwen aan de toekomst vraagt niet alleen moed en doorzettingsvermogen, maar ook de kritische geest om voortdurend al het bestaande in vraag te stellen, te herdenken en opnieuw op te bouwen. Om de uitzichten van morgen mee vorm te geven, brengt WILLEMEN GROEP samen met u competenties en kennis bij elkaar in enthousiaste teams die op unieke manier samenwerken om tot de beste resultaten te komen.

KVM is een belangrijke afdeling om onze dagelijkse werking in goede banen te leiden. De bouw- en wegenindustrie zijn gevaarlijke sectoren waar we met een veelvuldigheid aan machines en materialen werken. Om die reden is het onze prioriteit om de lat zo hoog mogelijk te leggen op vlak van Kwaliteit, Veiligheid en Milieu.

MVO

Als één van de grootste familiale bouwgroepen in België vinden we het onze plicht om bij te dragen aan een duurzame en kwalitatieve samenleving en wereld. En ook onze medewerkers vinden het belangrijk om dit engagement mee op te nemen. Allemaal samen leverden we de voorbije jaren inspanningen om de impact van onze activiteiten op het milieu te verbeteren.

Zowel in binnen- als buitenland houdt WILLEMEN GROEP er een stevig groeitempo op na. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar nieuw talent met ambitie om de organisatie te versterken. Er wordt daarbij veel belang gehecht aan individuele ontplooiing, gecombineerd met grote betrokkenheid en waardering voor de geleverde prestaties. Uiteraard in een veilige omgeving. Wij houden van een no-nonsense bedrijfscultuur met veel zin voor initiatief en ondernemerschap.