Beschrijving

WILLEMEN PROJECT FINANCE is het kenniscentrum voor projectfinanciering binnen Willemen Groep. Vanuit die rol staat het team in voor:

• het bundelen van alle kennis over projectfinanciering
• het uitwerken van competitieve financieringsvoorstellen in wedstrijdaanbestedingen
• het managen van de projectvennootschappen (SPV) voor projecten in beheer
• het risicomanagement voor de projecten in beheer

Alle bedrijven binnen Willemen Groep kunnen bij Willemen Project Finance terecht voor ondersteuning rond financiering, strategie en het management van complexe wedstrijdaanbestedingen. Het team van Willemen Project Finance zorgt voor een uitgekiende financieringsaanpak en begeleidt hen in de strategie en de onderlinge interactie om tot een integrale offerte te komen.

In zijn projectfinanciering onderscheidt Willemen Project Finance zich van de markt met innovatieve financieringsoplossingen op maat van het project. Tijdens het projectmanagement treden we naar voren als aandeelhouder en beheerder van de projectvennootschap (SPV).

Willemen Project Finance blijft betrokken in zijn projecten vanaf de aanbesteding tot het einde van het contract en vormt zo de rode draad voor de klant en de financiers. Als contactpersoon voor de klant ontzorgen we hem in de communicatie en relatie met de uitvoerende partijen.

Aannemingsbedrijven