Willemen Infra

Info

Willemen Infra is een toonaangevende, Belgische wegenbouwer met een regionale aanwezigheid in zowel Vlaanderen als Wallonië. Een belangrijke troef is dat we alle aspecten van het bouwproces in eigen beheer hebben. Bovendien schuwt ons team van 1.000 goed opgeleide en ervaren medewerkers weekend- noch nachtwerk om opdrachten tijdig af te werken. Daarnaast zijn we dankzij onze eigen COPRO-gecertificeerde productie- en recyclagesites één van de belangrijkste producenten voor asfalt en wegenisbeton.

Contact

Booiebos 4
9031
Drongen
België
Tel 
+ 32 9 282 60 30
BE 0405.092.190

Video

Willemen Infra - bedrijfsfilm
Bedrijfsfilm Willemen Infra
Runway 07L/25R ready for the next 15 years!
Runway 07L/25R Brussels Airport
Wij leveren gecertificeerd wegenbeton in heel Vlaanderen
Vanuit onze centrales in Brugge, Gent, Schoten en Lummen leveren wij in heel Vlaanderen kwalitatief zeer hoogstaande TRA 50 gecertificeerd wegenbeton.

WILLEMEN INFRA beheerst als toonaangevend wegenbouwer alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de uitvoerende werken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben we in eigen beheer: laboratoria, studiediensten, onderhoudsdiensten, landmeters, signalisatie, … Ook in de haven en de petrochemie zijn we sterk vertegenwoordigd.

Met onze vier asfaltcentrales, een participatie van 50% in Ascovil (Villers-Le-Bouillet) en vier betoncentrales zijn we een van de belangrijkste producenten van asfalt en wegenisbeton. Dankzij onze centrales in Brugge, Gent, Schoten en Lummen kunnen we over heel Vlaanderen TRA 50 gecertificeerd wegenbeton produceren en leveren, zowel voor onze eigen werven, als voor derden. De certificering is een grote meerwaarde voor het eindresultaat, zowel kwalitatief als esthetisch.

We dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. Dit uit zich enerzijds in het voortdurend nastreven van de hoogst mogelijke kwaliteit en veiligheid tijdens de productie van de materialen en de uitvoering van de werken. Anderzijds in het belang dat we hechten aan de impact van onze activiteiten op het milieu en de maatschappij. Zo beschikken we over eigen recyclingsites, waardoor we een actieve bijdrage kunnen leveren aan het hergebruiken van beton-, asfalt- en bouwpuin. Onze inspanningen op het vlak van CO2-reductie op onze werven en in onze bedrijfsvoering werden in 2021 bekroond met het allereerste Belgische CO2-bewust certificaat uitgereikt door COPRO. Op de CO2-Prestatieladder halen we niveau 3.

Willemen Infra is onderdeel van de business line Infra van Willemen Groep, samen met Mobilmat (klein onderhoud en herstel asfalt- en betonwegen), transportbedrijf Vandamme-Madoe en Kumpen Renovatietechnieken, gespecialiseerd in de renovatie van gas-, water- en rioleringssystemen.