175 enthousiaste deelnemers aan de Car Free Day

Prev Next

Op 21 september nam Willemen Groep, voor het vijfde jaar op rij, deel aan de Car Free Day, een onderdeel van de Week van de Mobiliteit. Net zoals voorgaande jaren kon de groep rekenen op heel wat enthousiaste medewerkers die Koning Auto voor een dag in de garage lieten staan en kozen voor een duurzaam alternatief voor hun woon-werk verkeer. Maar liefst 175 collega’s schreven zich in en genoten van verschillende initiatieven die dag.

De deelnemers namen een lekker ontbijt en/of gezonde lunch in ontvangst. De fiets van onze fietsende collega’s kreeg een onderhoudsbeurt. De carpoolers binnen het bedrijf verworven een voucher voor een gratis car wash beurt. En diegenen die voor het openbaar vervoer kozen die dag, kregen hun ticket terugbetaald. Gedurende de Car Free Day konden de medewerkers testritten maken met een breed gamma aan groene vervoersmiddelen: elektrische fietsen, groene wagens en zelfs een ecologische Biro konden uitvoerig uitgetest worden. Met andere woorden: we hebben die dag heel wat collega’s aan het denken gezet over hoe ze hun woon-werk verkeer duurzamer kunnen regelen.

Respect

Als groep hechten we veel belang aan onze bedrijfswaarde respect. Onder die noemer rekenen we onder andere respect voor onze samenleving en omgeving. Als je daarbij weet dat 67 % van alle verplaatsingen voor woon-werk verkeer gebeuren met de auto en dit grote maatschappelijke gevolgen heeft dan is het een logische keuze dat we als bedrijf met plezier meedoen aan initiatieven zoals de Car Free Day. We zijn trots dat we met veel succes onze medewerkers aangespoord hebben bewust te kiezen voor een duurzame vervoersmethode om mee naar het werk te komen.

22 september, 2017 - 16:30