Derde editie Bouwrun by Willemen is een groot succes

Prev Next

Op donderdag 20 april vond de derde editie van de Bouwrun by Willemen plaats. Met 136 teams van drie lopers die aan de start kwamen, kenden we een mooie opkomst en deden we beter dan de 107 teams van vorige editie. Nog eens een vijftigtal mensen kwamen supporteren of sloten aan voor het walking dinner.

De Bouwrun is het jongere broertje van de Batirun by Franki, die het voorbije decennium met meer dan duizend deelnemers is uitgegroeid tot één van de belangrijkste sport- en netwerkevents voor bouwprofessionals en bouwpartners in Wallonië. De Bouwrun heeft dezelfde ambitie, maar dan aan Vlaamse zijde. Met in totaal een kleine 500 aanwezigen is de toon alvast gezet.

Alle teams gaven het beste van zichzelf en er werd tot op de meet gestreden om de podiumplaatsen. De overall winnaar was het gemengde Macobo-Stabo speed team. Op de tweede plaats eindigde een mannenteam van Seco en de derde plaats was voor een team uit eigen huis: het HR-team van Willemen Infra. Het podium bij de mannen werd vervolledigd door een tweede team van Macobo-Stabo.

Bij de gemengde teams bezette de overall winnaars de eerste podiumplek waar ze geflankeerd werden door een team van Otis (tweede) en WDP (derde). Bij de vrouwen was de hoofdprijs voor Archipelago en de ereplaatsen voor WDP (tweede) en POLO (derde). Proficiat aan alle winnaars en alle lopers voor hun inzet!

Moeders voor Moeders

De opbrengst van beide loopwedstrijden wordt traditiegetrouw geschonken aan een goed doel. Net als vorig jaar koos de Bouwrun er voor om Moeders voor Moeders te steunen. Deze vzw zet zich sinds 1992 in om materiaal en voeding in te zamelen voor gezinnen met jonge kinderen die het financieel moeilijk hebben. Onze CEO Marc Jonckheere en algemeen directeur Bouw Bart Janssens overhandigden hen een cheque van 2.720 euro.

De Batirun vindt plaats op donderdag 15 juni 2023. Meer info lees je op www.batirun.be.

21 april, 2023 - 11:15

WILLEMEN GROEP hecht veel belang aan een goede service en klanttevredenheid. Daarom kunnen onze klanten beroep doen op W-CARE.

Willemen Infra is een toonaangevende, Belgische wegenbouwer met een regionale aanwezigheid in zowel Vlaanderen als Wallonië. Een belangrijke troef is dat we alle aspecten van het bouwproces in eigen beheer hebben. Bovendien schuwt ons team van 1.000 goed opgeleide en ervaren medewerkers weekend- noch nachtwerk om opdrachten tijdig af te werken. Daarnaast zijn we dankzij onze eigen COPRO-gecertificeerde productie- en recyclagesites één van de belangrijkste producenten voor asfalt en wegenisbeton.

logo Sanitechniek

Sanitechniek PVBA werd opgericht in 1984 en na de uitbreiding van onze activiteiten werd in 1987 Sanitechniek NV opgericht. Sinds 1999 behoort Sanitechniek tot de Willemen Groep, de grootste familiale bouwonderneming van België. Ons team bestaat uit 50 gemotiveerde medewerkers.

Willemen Real Estate is de afdeling projectontwikkeling binnen de Willemen Groep.

Franki behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep en is gespecialiseerd in de bouw en renovatie van gebouwen en in de burgerlijke bouwkunde.

Cosimco is gespecialiseerd in huisvesting voor bedrijven, utiliteitsbouw en collectieve huisvesting en behoort sinds 2005 tot de Willemen Groep.

Franki Construct is gespecialiseerd in de burgerlijke bouwkunde en de (zware) industriebouw en behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep.

Willemen Construct is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Willemen General Contractor en de bouwafdeling van Kumpen.