Een bezoekje op de werf van ons eigen nieuw kantoor in Hasselt

Prev Next

Eind vorige week gaven we onze collega’s in Hasselt de kans om een kijkje te nemen in hun toekomstige kantoorgebouw. Heel wat nieuwsgierige medewerkers kwamen hun nieuwe werkplek bewonderen en kunnen voortaan echt aftellen om er hun intrek te nemen. Het gebouw zal immers eind dit jaar helemaal klaar zijn.

Begin maart zijn de bouwwerken gestart en meteen naar de hoogste versnelling geschakeld. Door efficiënt en innovatief te ontwerpen en te plannen zal de bouw van  het nieuwe kantoorgebouw in Hasselt uiteindelijk slechts een 8-tal maanden in beslag nemen. Dankzij een ruwbouwstructuur in prefabelementen zijn de werken vrijwel onmiddellijk aan een hoog tempo gestart. In het ontwerp staan vooral flexibiliteit en efficiënt samenwerken centraal.

Binnen een paar maanden wordt dit dus de nieuwe thuis van onze collega’s Willemen Construct, Willemen Infra en Kumpen Renovatietechnieken in Hasselt. Ver hoeven ze niet te verhuizen, want hun nieuwe werkplek bevindt zich voor het huidige kantoor.

21 september, 2018 - 16:30

Willemen Infra is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aswebo, Aannemingen Van Wellen en de infra-afdeling van Kumpen en is een toonaangevende wegenbouwer en asfalt- en betonproducent.

Willemen Construct is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Willemen General Contractor en de bouwafdeling van Kumpen.