Eerste elektrische wagen voor onze vestiging in Hasselt is gearriveerd

Prev Next

Deze middag mocht een gloednieuwe elektrische wagen de parking van het nieuwe kantoorgebouw in Hasselt op rijden. Onze groep heeft ondertussen al een mooi aantal voertuigen in dienst die op hernieuwbare energie draaien, maar voor onze collega’s in Limburg is het de allereerste elektrische wagen die ze mogen verwelkomen.
 

Tijdens de Car Free Day midden september vorig jaar had iedereen in Hasselt al de mogelijkheid om met dit type wagen een testrit te maken, maar vanaf nu is de elektrische wagen permanent ter beschikking als poolwagen voor collega’s die zich naar andere vestigingen moeten verplaatsen. Binnenkort komt er ook nog een wagen op CNG, waardoor dus twee oudere dieselvoertuigen vervangen zullen zijn door twee gloednieuwe duurzame wagens.

Groene vervoersmiddelen maken deel uit van onze MVO-aanpak, maar we moeten natuurlijk onze werknemers stimuleren om voor deze milieuvriendelijkere alternatieven te kiezen. Het is onze taak om meer awareness te creëren zodat we ons beter kunnen wapenen tegen de ongeziene klimaatveranderingen waar we sneller dan gedacht mee geconfronteerd zullen worden.


Met innovatieve oplossingen zullen we zeker vooruitgang boeken, maar ze zijn ook geen (wonder)middel om onze planeet te redden. Onze mindset veranderen, dat is een eerste belangrijke sleutel tot succes.
Tom Willemen, CEO

26 februari, 2019 - 15:00

Willemen Infra is een toonaangevende, Belgische wegenbouwer met een regionale aanwezigheid in zowel Vlaanderen als Wallonië. Een belangrijke troef is dat we alle aspecten van het bouwproces in eigen beheer hebben. Bovendien schuwt ons team van 1.000 goed opgeleide en ervaren medewerkers weekend- noch nachtwerk om opdrachten tijdig af te werken. Daarnaast zijn we dankzij onze eigen COPRO-gecertificeerde productie- en recyclagesites één van de belangrijkste producenten voor asfalt en wegenisbeton.

Willemen Construct is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Willemen General Contractor en de bouwafdeling van Kumpen.