Lees het interview met Tom Willemen in InfraStructure

Prev Next

Vaktijdschrift InfraStructure had onlangs een gesprek met onze CEO Tom Willemen over onze groep en Willemen Infra, de voorliggende uitdagingen, het belang van innovatie en nieuwe technieken en over duurzaam ondernemen. Het resultaat is een goedgevulde ‘Ten huize van’-rubriek waarin het magazine inzoomt op de infra-activiteiten in onze groep.

Alle overheden die ons land rijk is, hebben jarenlang niet of veel te weinig geïnvesteerd in ons wegennet. Dat is niet alleen de mening van Tom Willemen, maar blijkt ook uit de cijfers. En al zeker in vergelijking met de investeringen die Nederland en Frankrijk doen. Maar sinds enkele jaren is er beterschap. Al is er nog heel wat werk aan de winkel.

Lees het volledige artikel: 

 

30 november, 2018 - 16:00

Willemen Infra is een toonaangevende, Belgische wegenbouwer met een regionale aanwezigheid in zowel Vlaanderen als Wallonië. Een belangrijke troef is dat we alle aspecten van het bouwproces in eigen beheer hebben. Bovendien schuwt ons team van 1.000 goed opgeleide en ervaren medewerkers weekend- noch nachtwerk om opdrachten tijdig af te werken. Daarnaast zijn we dankzij onze eigen COPRO-gecertificeerde productie- en recyclagesites één van de belangrijkste producenten voor asfalt en wegenisbeton.