Stem op Tom Willemen als Bouwman van het Jaar

Prev Next

Op 7 december 2023 worden voor de vierde keer de Belgian Construction Awards uitgereikt, een initiatief van Bouwkroniek. De ‘Oscars van de bouwsector’ willen het vakmanschap van de bouwsector in de kijker zetten en bekronen. De prijsuitreiking geeft het podium aan veelbelovende, creatieve en innoverende personen, projecten en bedrijven. Onze voorzitter Tom Willemen is genomineerd in de categorie ‘Bouwman van het Jaar’. Je kan HIER op hem stemmen tot vrijdag 24 november om 18u.

De Belgian Construction Awards werden voor het eerst uitgereikt in 2020 en zijn ondertussen aan de vierde editie toe. Er worden prijzen verdeeld in 10 categorieën. Zeven winnaars worden aangeduid door een vakjury. De awards voor Bouwman, Bouwvrouw en Young Construction Personality van het jaar, worden toegekend aan wie de meeste publieksstemmen krijgt. Elke stem telt dus.

Tom Willemen, die sinds deze zomer voorzitter is van onze Raad van Bestuur, is genomineerd in de categorie Bouwman van het Jaar. Deze prijs wordt uitgereikt aan de man die zich het afgelopen jaar heeft onderscheiden en de bouwsector in 2023 een positief imago heeft gegeven. In 2022 werd deze prijs gewonnen door Jan Vrijs, founder en bestuurder van het modulaire bouwbedrijf Skilpod, dat kant-en-klare nieuwbouwwoningen in houtskelet neerzet.

Je kan stemmen vanaf nu tot en met vrijdag 24 november 2023 om 18u. Wat moet je doen?

  • Je gaat naar de stempagina van de Belgian Construction Awards;
  • Je klikt op de tegel "Bouwman van het Jaar";
  • Zowel in de categorie Bouwvrouw, Bouwman als Young Construction Personality moet je een favoriet kiezen;
  • Om voor Tom te kiezen, klik je het bolletje links van zijn foto aan;
  • Je vult onderaan je naam, voornaam en mailadres in;
  • Je vinkt aan dat je geen robot bent;
  • Je klikt op ‘Stem indienen’;
  • Je spoort zoveel mogelijk anderen aan om ook op Tom te stemmen.
23 oktober, 2023 - 11:30

WILLEMEN GROEP hecht veel belang aan een goede service en klanttevredenheid. Daarom kunnen onze klanten beroep doen op W-CARE.

Willemen Infra is een toonaangevende, Belgische wegenbouwer met een regionale aanwezigheid in zowel Vlaanderen als Wallonië. Een belangrijke troef is dat we alle aspecten van het bouwproces in eigen beheer hebben. Bovendien schuwt ons team van 1.000 goed opgeleide en ervaren medewerkers weekend- noch nachtwerk om opdrachten tijdig af te werken. Daarnaast zijn we dankzij onze eigen COPRO-gecertificeerde productie- en recyclagesites één van de belangrijkste producenten voor asfalt en wegenisbeton.

Willemen Real Estate is de afdeling projectontwikkeling binnen de Willemen Groep.

Franki behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep en is gespecialiseerd in de bouw en renovatie van gebouwen en in de burgerlijke bouwkunde.

Cosimco is gespecialiseerd in huisvesting voor bedrijven, utiliteitsbouw en collectieve huisvesting en behoort sinds 2005 tot de Willemen Groep.

Franki Construct is gespecialiseerd in de burgerlijke bouwkunde en de (zware) industriebouw en behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep.

Willemen Construct is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Willemen General Contractor en de bouwafdeling van Kumpen.