Twee van onze projecten maken kans op Prijs Publieke Ruimte

Prev Next

Singel Noord in Antwerpen en de vernieuwing van de Leieboorden in Kortrijk zijn allebei kanshebber voor de Prijs Publieke Ruimte 2019. Beide projecten werden uitgevoerd door Willemen Infra. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het Congres Publieke Ruimte op 12 maart in het ICC Gent.

Sinds 2008 reikt Infopunt Publieke Ruimte jaarlijks een award uit aan de ‘beste openbare ruimte’ van België. De Prijs Publieke Ruimte is een erkenning voor goed opdrachtgeverschap en voor een kwaliteitsvol ontwerp en uitvoering van het project. Vorig jaar ging de onderscheiding naar de stad Mechelen voor de herinrichting van de centrale winkelwandelas ‘Boulevard Leeft’.

Infopunt Publieke Ruimte vertegenwoordigt 40 Vlaamse gemeentebesturen, ruim 90 ondernemingen en organisaties die actief zijn op vlak van openbare ruimte en acht Vlaamse overheidsinstellingen en beroepsfederaties. Naast Singel Noord en de Kortrijkse Leieboorden zijn Breekbaar Land in Hooglede, de Liedekerkse stationsomgeving en Wetteren aan de Schelde genomineerd.

Ook jij kan stemmen op een van deze projecten. Tot zondag 10 maart middernacht kan je HIER jouw stem uitbrengen. Het project met de meeste stemmen wint de Publieksprijs. 

 

25 februari, 2019 - 14:30

Willemen Infra is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aswebo, Aannemingen Van Wellen en de infra-afdeling van Kumpen en is een toonaangevende wegenbouwer en asfalt- en betonproducent.