Willemen Infra genomineerd voor FEBE Element Awards

  • Precast in Infrastructure FEBE Awards
Prev Next

In maart 2022 bouwde Willemen Infra in opdracht van De Vlaamse Waterweg een Vleermuizenhotel aan de nieuwe Hoogmolenbrug in Schoten. Dit project is nu genomineerd voor de FEBE Element Awards in de categorie 'Precast in Infrastructure'.

Elk jaar organiseert de Federatie van de Betonindustrie de FEBE Element Awards. Deze wedstrijd beloont projecten met prefab betonelementen. In totaal worden 15 projecten genomineerd in vijf verschillende categorieën.

Dit jaar is het Vleermuizenhotel dat Willemen Infra bouwde aan de nieuwe Hoogmolenbrug in Schoten, genomineerd in de categorie ‘Precast in Infrastructure’. Deze categorie richt zich tot ondergrondse infrastructuurprojecten waarin prefab beton gebruikt werd. Het vleermuizenhotel heeft de nominatie te danken omdat er poreuze buizen met een diameter van 900mm en andere op maat gefabriceerde betonelementen van Tubobel gebruikt werden. De installatie past in het plaatselijke ecosysteem en zal dienen als winterverblijf voor vleermuizen. Lees hier meer dit project

27 oktober vindt de uitreiking plaats in het nieuwe BNP Paribas Fortis gebouw op de Brusselse Warandeberg.

27 september, 2022 - 11:45

Willemen Infra is een toonaangevende, Belgische wegenbouwer met een regionale aanwezigheid in zowel Vlaanderen als Wallonië. Een belangrijke troef is dat we alle aspecten van het bouwproces in eigen beheer hebben. Bovendien schuwt ons team van 1.000 goed opgeleide en ervaren medewerkers weekend- noch nachtwerk om opdrachten tijdig af te werken. Daarnaast zijn we dankzij onze eigen COPRO-gecertificeerde productie- en recyclagesites één van de belangrijkste producenten voor asfalt en wegenisbeton.