Zeedijk - Wenduine

Beschrijving 

De zeedijk in Wenduine is helemaal afgebroken en volgens een nieuw concept opnieuw opgebouwd. Op het nieuwe en gestabiliseerde dijklichaam werden twee stormmuren geplaatst om overslaande golven tegen te houden. De nieuwe zeedijk is met ook een rijweg, een wandelgedeelte en ruimte voor terrassen, een stuk breder dan de vorige. Daarnaast hebben we ook de rotonde vernieuwd en voorzien van zitbanken, een windscherm, een podium en een nieuwe verharding met petanquebaan, sportterrein en skatepark. 

Categorie: Burgerlijke bouwkunde; Waterbouw - Renovatie

 

Willemen Infra is een toonaangevende, Belgische wegenbouwer met een regionale aanwezigheid in zowel Vlaanderen als Wallonië. Een belangrijke troef is dat we alle aspecten van het bouwproces in eigen beheer hebben. Bovendien schuwt ons team van 1.000 goed opgeleide en ervaren medewerkers weekend- noch nachtwerk om opdrachten tijdig af te werken. Daarnaast zijn we dankzij onze eigen COPRO-gecertificeerde productie- en recyclagesites één van de belangrijkste producenten voor asfalt en wegenisbeton.

Franki Construct is gespecialiseerd in de burgerlijke bouwkunde en de (zware) industriebouw en behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep.

 
locatie 

Projectdetails

Aannemingsbedrijven
Zeedijk, Wenduine, West-Vlaanderen, België
Bouwheer 
Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust
Tijdelijke handelsvennootschap 
Aswebo, Franki Construct
Studiebureau 
Haegebaert
Oppervlakte ondergronds 
750m²
Uitvoeringstermijn
9 maanden
Start werken
09-2014
Einde werken
06-2015