Nieuwe ring in Aalst is helemaal klaar

Prev Next

Donderdag werden de werken aan het viaduct van Aalst afgerond en werd het viaduct opengesteld voor het verkeer. De herinrichting van de ring rond Aalst is hiermee een feit.

De voorbije jaren onderging de R41 vanaf het kruispunt met de Kwalestraat tot aan de Verbrandhofstraat een ware metamorfose. Drie gevaarlijke kruispunten (ring met Merestraat, Raffelgemstraat en Gentsesteenweg) zijn heraangelegd met nieuwe (fiets)tunnels die het lokale en het doorgaande verkeer van elkaar scheiden.

De Gentsesteenweg werd vernieuwd met brede fietspaden, nieuwe voetpaden en een gescheiden riolering. Ook de boven- en onderbouw van het viaduct Ledebaan is volledig vernieuwd. De nieuwe ringweg is niet alleen vlotter en veiliger, maar kan ook meer verkeer aan. Alweer een knappe realisatie van de tandem Franki Construct – Willemen Infra!

 

21 mei, 2021 - 16:45

Willemen Infra is een toonaangevende, Belgische wegenbouwer met een regionale aanwezigheid in zowel Vlaanderen als Wallonië. Een belangrijke troef is dat we alle aspecten van het bouwproces in eigen beheer hebben. Bovendien schuwt ons team van 1.000 goed opgeleide en ervaren medewerkers weekend- noch nachtwerk om opdrachten tijdig af te werken. Daarnaast zijn we dankzij onze eigen COPRO-gecertificeerde productie- en recyclagesites één van de belangrijkste producenten voor asfalt en wegenisbeton.

Franki Construct is gespecialiseerd in de burgerlijke bouwkunde en de (zware) industriebouw en behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep.