Schrijf je in voor de BATIRUN by Franki op 16 mei

Prev Next

Op donderdag 16 mei vindt de 7de editie van de BATIRUN by Franki plaats op de terreinen van de Academie Robert-Louis Dreyfus in Luik. Je kan vanaf nu inschrijven voor hét sportieve evenement van het jaar in de bouwsector. Haast je, want vorig jaar namen meer dan 1.000 sportievelingen deel aan de populaire loopwedstrijd. En volzet is volzet. 

BATIRUN by Franki zag in 2011 het levenslicht als Frankirun, een initiatief van onze collega's van Franki in Flémalle. Omwille van het grote succes werd de formule al vanaf de tweede editie geadopteerd door Running Nation, die de naam veranderende in BATIRUN by Franki. Het concept? Ploegen van drie personen, waarbij de loper die start 3 x 3 km aflegt, na één ronde start de tweede die 2 x 3 km loopt, na twee rondes start dan de derde en die loopt 1 x 3 km. De drie ploegmakkers moeten wel samen over de finish komen. Na de prijsuitreiking worden alle lopers en hun supporters getrakteerd op een walking dinner. 

De opbrengst van het evenement gaat elk jaar opnieuw naar het goede doel. Vorig jaar werd een bedrag van € 2.600 overhandigd aan Coup d'envoi, een vzw die sport inzet als middel voor sociale re-integratie. 

Meer info op www.batirun.be. Het inschrijvingsdocument vind je HIER

 

20 februari, 2019 - 09:30