Twee van onze projecten maken kans op Prijs Publieke Ruimte

‹ Prev Next ›

Singel Noord in Antwerpen en de vernieuwing van de Leieboorden in Kortrijk zijn allebei kanshebber voor de Prijs Publieke Ruimte 2019. Beide projecten werden uitgevoerd door Willemen Infra. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het Congres Publieke Ruimte op 12 maart in het ICC Gent.

Sinds 2008 reikt Infopunt Publieke Ruimte jaarlijks een award uit aan de ‘beste openbare ruimte’ van België. De Prijs Publieke Ruimte is een erkenning voor goed opdrachtgeverschap en voor een kwaliteitsvol ontwerp en uitvoering van het project. Vorig jaar ging de onderscheiding naar de stad Mechelen voor de herinrichting van de centrale winkelwandelas ‘Boulevard Leeft’.

Infopunt Publieke Ruimte vertegenwoordigt 40 Vlaamse gemeentebesturen, ruim 90 ondernemingen en organisaties die actief zijn op vlak van openbare ruimte en acht Vlaamse overheidsinstellingen en beroepsfederaties. Naast Singel Noord en de Kortrijkse Leieboorden zijn Breekbaar Land in Hooglede, de Liedekerkse stationsomgeving en Wetteren aan de Schelde genomineerd.

Ook jij kan stemmen op een van deze projecten. Tot zondag 10 maart middernacht kan je HIER jouw stem uitbrengen. Het project met de meeste stemmen wint de Publieksprijs. 

 

25 februari, 2019 - 14:30

Willemen Infra is een toonaangevende, Belgische wegenbouwer met een regionale aanwezigheid in zowel Vlaanderen als Wallonië. Een belangrijke troef is dat we alle aspecten van het bouwproces in eigen beheer hebben. Bovendien schuwt ons team van 1.000 goed opgeleide en ervaren medewerkers weekend- noch nachtwerk om opdrachten tijdig af te werken. Daarnaast zijn we dankzij onze eigen COPRO-gecertificeerde productie- en recyclagesites één van de belangrijkste producenten voor asfalt en wegenisbeton.