Aannemingen Van Wellen neemt activiteiten AMV Wegenbouw over

Prev Next

Beste bezoeker,

Wij zijn blij u op de hoogte te kunnen stellen van het feit dat Aannemingen Van Wellen vanaf 1 januari 2018 het activiteitenpakket van AMV Wegenbouw integraal overneemt. Deze overname is het gevolg van de reeds bestaande doorgedreven samenwerking tussen beide bedrijven in de schoot van Willemen Groep, de grootste familiale bouwgroep in België.

AMV Wegenbouw werd opgericht in juni 2014 en is vooral actief in de particuliere wegenbouw, terwijl Aannemingen Van Wellen een gevestigde waarde is op het vlak van havenwerken en algemene wegenbouw. Sinds april 2017 huist AMV Wegenbouw in hetzelfde gebouw als Aannemingen Van Wellen aan de Klinkaardstraat 198 in Kapellen. De voorbije maanden werd de complementariteit van beide bedrijven tastbaar duidelijk, wat van deze samensmelting een logische volgende stap maakt.

De fusie stelt beide bedrijven in staat om de sterke punten te bundelen, zodat klanten in de toekomst nog beter geholpen kunnen worden. Tegelijk versterkt Aannemingen Van Wellen met deze bundeling van krachten haar positie als allround wegenbouwer en als belangrijke werkgever in de wegenbouw in de ruime regio rond Antwerpen. Als gevolg van de fusie houdt de naam AMV Wegenbouw op met bestaan en zal er vanaf de jaarwisseling samen worden verdergegaan als Aannemingen Van Wellen. Dat is meteen ook de belangrijkste verandering. Verder brengt dit samengaan voor klanten, leveranciers en andere partners geen merkbare veranderingen met zich mee.

We zijn er van overtuigd dat het toevoegen van de activiteiten van AMV Wegenbouw aan het activiteitenpallet van Aannemingen Van Wellen zal leiden tot onmiskenbare schaalvoordelen en een hogere efficiëntie, waardoor we u in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn en danken u bij voorbaat voor het in ons gestelde vertrouwen. Neem gerust contact met ons op als u verder nog vragen heeft.

 

15 December, 2017 - 11:15

Willemen Infra is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aswebo, Aannemingen Van Wellen en de infra-afdeling van Kumpen en is een toonaangevende wegenbouwer en asfalt- en betonproducent.