Kom zaterdag naar de jobdag bij Kumpen

Prev Next

Kumpen zoekt meer dan 50 extra medewerkers om hun teams binnen de afdelingen wegenbouw en rioolrenovatie te versterken. Het organiseert daarom nu zaterdag 20 januari op haar bedrijfssite in Hasselt een jobdag. Al wie aan de slag wil in een bedrijf met een aangename familiale werksfeer, is welkom van 10 tot 15 uur.

Dirk Herman, personeelsdirecteur Infra en Renovatietechnieken: “Wegenbouw- en rioolrenovatiewerken zijn vaak onzichtbaar, maar absoluut onmisbaar om een aangenaam leefmilieu te garanderen voor iedereen. Deze activiteiten groeien aanzienlijk waardoor wij op zoek zijn naar buizenleggers, wegenbouwers, bekisters en rioolwerkers, maar ook werf- en projectleiders. Ervaring is een pluspunt, maar het is vooral de goesting om te werken die bij ons telt. De kandidaten worden ingezet op projecten over heel België en/of Nederland en komen terecht in een professioneel team.”

Online aanmelden

Katrien Ghekiere werkt op de personeelsdienst op het hoofdkantoor in Hasselt en coördineert mee de jobdag: “Geïnteresseerden kunnen al onze vacatures vinden op www.werkenbijkumpen.be. Wie naar onze jobdag wil komen, kan zich inschrijven via www.kumpen.be/jobdag. Op de dag zelf brengen kandidaten best ook hun cv mee, zodat wij vervolgens gericht een persoonlijk gesprek kunnen organiseren.”

Praktische info

Wat? Jobdag wegenbouw en rioolrenovatie
Wanneer?  Zaterdag 20 januari 2018 (10-15u)
Waar? Paalsteenstraat 36, Hasselt (hoofdkantoor Kumpen)
Aanmelden via www.kumpen.be/jobdag + cv meebrengen

Ben je verhinderd? Niet getreurd, want een week later, op zaterdag 27 januari (10-15u), vind je het HR-team van groep Aswebo terug op de jobdag van Industriepark Drongen 1 in de gebouwen van Nuscience aan de Baarleveldstraat 8.

Ontdek al onze vacatures HIER. We hebben werven van Limburg tot aan de kust.
 

18 januari, 2018 - 12:00

Willemen Construct is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Willemen General Contractor en de bouwafdeling van Kumpen.