Shopping center Les Bastions - Doornik

Beschrijving 

Shoppingcenter Les Bastions werd helemaal vernieuwd en met 10.000 m² uitgebreid, goed voor in totaal 40 nieuwe winkels. De buitenparking werd gedeeltelijk vervangen door een ondergrondse parking met twee verdiepingen en een capaciteit van 1.150 wagens. Liften en roltrappen geven bezoekers vanuit deze parking rechtstreeks toegang tot de nieuwe winkelgalerij. De openbare ruimte tussen winkelcentrum en retailpark heeft nu grote partijen groen, fietspaden, voetgangerszones, een bushalte, fietsrekken en waterpartijen. 

Categorie: Gebouwen; Commercieel

Franki behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep en is gespecialiseerd in de bouw en renovatie van gebouwen en in de burgerlijke bouwkunde.

 
locatie 

Projectdetails

Aannemingsbedrijf
Boulevard Walter de Marvis, Tournai, Hainaut, België
Bouwheer 
Wereldhave Belgium
Eindgebruiker 
Zoning Commercial "Les Bastions"
Architecten 
Assar Architects-L'Atelier
Tijdelijke handelsvennootschap 
Franki, Duchêne
Studiebureau 
TPF Engineering
Uitvoeringstermijn
3 jaar 1 maand
Start werken
03-2015
Einde werken
04-2018