Beschrijving

In commerciële gebouwen (shoppingcentra, showrooms, winkelpanden, …) is een ongestoorde werking tijdens een renovatie of uitbreiding essentieel: klanten moeten ongehinderd kunnen blijven shoppen, de winkels moeten vlot hun leveringen blijven ontvangen. Willemen Groep denkt mee met de uitbaters en beheerders om de werken veilig en met minimale hinder voor de gebruikers en de logistieke activiteiten uit te voeren. De planning en veilig werken zijn daarbij heilig. 

Franki behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep en is gespecialiseerd in de bouw en renovatie van gebouwen en in de burgerlijke bouwkunde.

Cosimco is gespecialiseerd in huisvesting voor bedrijven, utiliteitsbouw en collectieve huisvesting en behoort sinds 2005 tot de Willemen Groep.

Franki Construct is gespecialiseerd in de burgerlijke bouwkunde en de (zware) industriebouw en behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep.

Willemen Construct is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Willemen General Contractor en de bouwafdeling van Kumpen.

Aannemingsbedrijven