W4 Offices - Leudelange (Groothertogdom Luxemburg)

Beschrijving 

Willemen Construction leidt en ontwikkelt de voorontwerpstudies van dit ambitieuze kantorenproject in Leudelange. Samen met zijn partners van het projectmanagement wordt het ontwerp geoptimaliseerd om topkwaliteit te kunnen garanderen. Bovendien vormt dit een ideale voorbereiding op de algemene aannemerswerkzaamheden, voorzien voor het laatste kwartaal van 2017.

Het gebouw wordt met een energieklasse van minstens B/B BREEAM 'very good'. Het pand zal bestaan uit twee niveaus onder de grond en vier verdiepingen boven de grond, met een totale bruto-oppervlakte van 7.200 m² en een vloeroppervlakte van 4.700 m² voor kantoorruimte. Buiten zijn er 37 parkeerplaatsen beschikbaar (waarvan één voor mindervaliden) en binnen 42. De gevelbekleding is gemengd, met enerzijds een bekleding in natuursteen (massieve delen) en anderzijds aluminium/glazen vliesgevels.

Inowai en Immo-Future staan in voor de verkoop van dit gebouw.
 

Willemen Groep is sinds het najaar van 2016 actief in Luxemburg, met de bedoeling om zich blijvend te vestigen als belangrijke partner op de Luxemburgse bouwmarkt.

 
locatie 

Projectdetails

Aannemingsbedrijf
Bijzondere kenmerken 
BREEAM Very Good
Zone d'activité Am Bann, Leudelange, Esch-sur-Alzette, Luxembourg
Start werken
12-2017

Aannemingsbedrijven