Beschrijving

Willemen Groep heeft alles in huis om alle types kantoorgebouwen op maat van de klant te bouwen. Uiteraard houden we daarbij rekening met de meest veeleisende normen inzake duurzaamheid en technologie.

Onze klanten uit de private en publieke sector waarderen het feit dat we qua planning kort op de bal spelen – timing is ook in dit segment essentieel – en volop de kaart trekken van duurzaamheid en veiligheid. Voorts zorgen de waarden die we als familiaal bedrijf koesteren voor de nodige vertrouwensband met onze klanten.

Franki behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep, één van de grotere spelers in de bouwsector. Enkele van de belangrijkste partners binnen deze groep zijn Willemen General Contractor, Cosimco, Franki Construct, Aswebo en Aannemingen Van Wellen.

Cosimco behoort sinds 2005 tot de Willemen Groep, één van de grotere spelers in de bouwsector. Enkele van de belangrijkste partners binnen deze groep zijn Willemen General Contractor, Franki Construct, Franki, Aswebo en Aannemingen Van Wellen.

Franki Construct behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep, één van de grotere spelers in de bouwsector. Enkele van de belangrijkste partners binnen deze groep zijn Willemen General Contractor, Cosimco, Franki, Aswebo en Aannemingen Van Wellen.

Willemen General Contractor is opgericht in 1999 en vormde de basis voor het ontstaan van de Willemen Groep. Enkele van de belangrijkste partners binnen deze groep zijn Cosimco, Franki Construct, Franki, Aswebo en Aannemingen Van Wellen.

Aannemingsbedrijven