Description

In onze businessunit asfaltwerken bieden we een breed palet aan producten en diensten: asfaltproductie in onze 6 asfaltproductieplants, aanleg van asfaltverhardingen op eigen werven of in onderaanneming, verkoop van asfaltmengsels en –types / gietasfalt.

Willemen Groep beschikt over 6 asfaltproductieplants in België: Gent, Brugge, Lummen, Schoten en Doel in Vlaanderen en Villers-le-Bouillet in Wallonië. Dankzij onze geografische spreiding kunnen we onze werven en klanten over heel België steeds snel van asfalt voorzien. Een troef van onschatbare waarde. Wij produceren een zeer uitgebreid gamma, gaande van de meest gebruikte tot zeer specifieke asfalt- en bitumineuze mengsels; asfalt, gietasfalt, lage temperatuurasfalt, koudasfalt, gekleurd asfalt en gekleurd gietasfalt, bitumen en bitumenemulsies, vloeibitumen voor bestrijkingen, zuurvast asfalt en zuurvast gietasfalt, zeer open asfalt, combinatiedeklagen.

Willemen Groep legt asfaltverhardingen en gietasfalt aan voor werven van de Vlaamse en Waalse overheden, gemeenten, havens en vliegvelden, bedrijven, loodsen, winkelcentra (parkings), al dan niet in combinatie met funderingswerken of andere algemene wegenwerken.

Van Wellen behoort sinds 2014 als dochterfirma van Aswebo tot de Willemen Groep, één van de grotere spelers in de bouwsector. Enkele van de belangrijkste partners binnen deze groep zijn Aswebo, Willemen General Contractor, Franki Construct, Franki en Cosimco.

Aswebo behoort sinds 2011 tot de Willemen Groep, één van de grotere spelers in de bouwsector. Enkele van de belangrijkste partners binnen deze groep zijn Willemen General Contractor, Cosimco, Franki Construct, Franki en Aannemingen Van Wellen.

Aannemingsbedrijven