Beschrijving

In 2014 zetten we onze eerste stappen in het uitvoeren van projecten buiten onze landsgrenzen. We hebben enkele mooie internationale projecten gerealiseerd zoals de Belgische Ambassade in Kinshasa (DR Congo), de Belgische Ambassade in Rabat (Marokko), een datacenter voor CyrusOne in Amsterdam (Nederland) en één van de meest technisch geavanceerde containerterminals ter wereld in de haven van Tanger (Marokko).

Eind 2022  hebben we beslist om onze activiteiten terug te plooien op onze thuismarkt en onze internationale aanwezigheid af te bouwen. Onze activiteiten in het Groothertogdom Luxemburg werden verkocht en in andere landen werken we enkel nog lopende projecten af. Kumpen behoudt wel een sterke aanwezigheid op de Nederlandse markt wat betreft rioolrenovatie.

Franki behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep en is gespecialiseerd in de bouw en renovatie van gebouwen en in de burgerlijke bouwkunde.

Cosimco is gespecialiseerd in huisvesting voor bedrijven, utiliteitsbouw en collectieve huisvesting en behoort sinds 2005 tot de Willemen Groep.

Franki Construct is gespecialiseerd in de burgerlijke bouwkunde en de (zware) industriebouw en behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep.

Willemen Construct is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Willemen General Contractor en de bouwafdeling van Kumpen.

Aannemingsbedrijven