Beschrijving

Wij dragen jaren aan ervaring mee in de realisatie van publieke- en overheidsgebouwen zoals brandweerkazernes, politiekantoren, stedelijke musea en cultuurcentra. Onze troeven zijn onze proactieve aanpak, het meedenken vanaf de ontwerpfase en een nauwgezette opvolging van de planning. Daarnaast is het een extra pluspunt dat de groep veel potentieel heeft aan complementaire aannemings- en toeleveringsbedrijven. Dit is een enorm voordeel bij grotere en complexere projecten.

Franki behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep en is gespecialiseerd in de bouw en renovatie van gebouwen en in de burgerlijke bouwkunde.

Cosimco is gespecialiseerd in huisvesting voor bedrijven, utiliteitsbouw en collectieve huisvesting en behoort sinds 2005 tot de Willemen Groep.

Franki Construct is gespecialiseerd in de burgerlijke bouwkunde en de (zware) industriebouw en behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep.

Willemen Construct is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Willemen General Contractor en de bouwafdeling van Kumpen.

Aannemingsbedrijven