Description

Wij dragen jaren aan ervaring mee in de realisatie van publieke- en overheidsgebouwen zoals brandweerkazernes, politiekantoren, stedelijke musea en cultuurcentra. Onze troeven zijn onze proactieve aanpak, het meedenken vanaf de ontwerpfase en een nauwgezette opvolging van de planning. Daarnaast is het een extra pluspunt dat de groep veel potentieel heeft aan complementaire aannemings- en toeleveringsbedrijven. Dit is een enorm voordeel bij grotere en complexere projecten.

Franki behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep, één van de grotere spelers in de bouwsector. Enkele van de belangrijkste partners binnen deze groep zijn Willemen General Contractor, Cosimco, Franki Construct, Aswebo en Aannemingen Van Wellen.

Cosimco behoort sinds 2005 tot de Willemen Groep, één van de grotere spelers in de bouwsector. Enkele van de belangrijkste partners binnen deze groep zijn Willemen General Contractor, Franki Construct, Franki, Aswebo en Aannemingen Van Wellen.

Franki Construct behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep, één van de grotere spelers in de bouwsector. Enkele van de belangrijkste partners binnen deze groep zijn Willemen General Contractor, Cosimco, Franki, Aswebo en Aannemingen Van Wellen.

Willemen Construct is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Willemen General Contractor en de bouwafdeling van Kumpen.

Aannemingsbedrijven