Terhills Resort - Dilsen-Stokkem

Beschrijving 

Op de grens tussen Maasmechelen en Dilsen-Stokkem kregen we een unieke kans om de kracht van onze groep uit te spelen in een al even uniek project de bouw van een nieuw vakantiepark. Een exclusief resort dat volledig in het teken van duurzaamheid staat dan nog wel.

Willemen Construct bouwde onder meer 250 vakantievilla’s, een zwembad, supermarkt en horecavoorzieningen, terwijl Willemen Infra instond voor de riolering, wegenis, nutsvoorzieningen en de riviertjes die de woningen verbinden met de Grote Plas en centrale faciliteiten. Al van in de aanbestedingsfase werkten Willemen Construct en Willemen Infra intensief samen om dat partnerschap vervolgens te bekronen met een geslaagde oplevering.

 

Willemen Infra is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aswebo, Aannemingen Van Wellen en de infra-afdeling van Kumpen en is een toonaangevende wegenbouwer en asfalt- en betonproducent.

Willemen Construct is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Willemen General Contractor en de bouwafdeling van Kumpen.

 
locatie 

Projectdetails

Aannemingsbedrijven
Nationaal Parklaan, Dilsen-Stokkem, Limburg, België
Bouwheer 
Limburgse Reconversie Maatschappij (LRM)
Eindgebruiker 
Pierre & Vacances Center Parcs
Bedrag 
€73.500.000
Architecten 
Architectenbureau Buelens
Tijdelijke handelsvennootschap 
van de Kreeke, Aertssen, Machiels Building Solutions
Studiebureau 
Buro Landschapsplanning Stedebouw & Techniek, Tractebel Engineering
Bijzondere kenmerken
Uitvoeringstermijn
2 jaar 1 maand
Start werken
04-2019
Einde werken
05-2021