Willemen Construct

Info

Willemen Construct is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Willemen General Contractor en de bouwafdeling van Kumpen.

Contact

Boerenkrijgstraat 133
2800
Mechelen
België
Tel 
+32 15 56 99 65
BE 0859.869.762

Video

Timelapse Politiekantoor Oostende
[Timelapse] Politiekantoor Oostende
Timelapse video bouw nieuw kantoor in Hasselt
[Timelapse] Kantoorgebouw Hasselt

WILLEMEN CONSTRUCT is hoofdaannemer van allerlei types van gebouwen: kantoren, residentiële gebouwen en algemene utiliteitsgebouwen (scholen, zorggebouwen, retail, ...) en gemengde projecten, gaande van eenvoudige tot de meest complexe constructies. Onze hoofdactiviteit is dan ook het oprichten van volledig afgewerkte nieuwbouw- of renovatieprojecten. Onze klanten behoren zowel tot de openbare als de private sector.

Vanaf de eerste dag bekijken we samen met u hoe we uw project het best aanpakken. Een goede analyse, planning en communicatie zijn fundamenteel voor het vlot verloop van een bouwproces. Om een succesvolle opvolging van de projecten te garanderen staan de werf- en projectleiders in nauw contact met de bouwheer, de architect en het studiebureel enerzijds en met de uitvoerders anderzijds. Als bouwpartner streven we steeds naar de hoogst mogelijke kwaliteit binnen het vooropgestelde budget. We mogen dan alle nodige erkenningen en certificaten in ons bezit hebben, de uitvoering op de bouwwerf is de enige getuige van ons vakmanschap.

De actieradius van Willemen Construct strekt zich uit over heel België.