Beschrijving

Willemen Groep heeft ruime ervaring in het bouwen van alle vormen van residentieel investeringsvastgoed: zuivere woonprojecten, gemengde projecten, … We begrijpen als geen ander dat het leveren van flexibiliteit, vakkennis en zorg voor detail binnen tijd en budget voor u als investeerder van het grootste belang zijn. Een extra troef zijn onze medewerkers klantenbegeleiding. Ze staan uw kopers van aankoop tot oplevering bij om hun droomwoning te realiseren. Zo transformeert hun investering meteen in een echte thuis. Die klantenvoldoening helpt mee uw reputatie hoog houden. 

Willemen Real Estate is de afdeling projectontwikkeling binnen de Willemen Groep.

Franki behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep en is gespecialiseerd in de bouw en renovatie van gebouwen en in de burgerlijke bouwkunde.

Cosimco is gespecialiseerd in huisvesting voor bedrijven, utiliteitsbouw en collectieve huisvesting en behoort sinds 2005 tot de Willemen Groep.

Franki Construct is gespecialiseerd in de burgerlijke bouwkunde en de (zware) industriebouw en behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep.

Willemen Construct is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Willemen General Contractor en de bouwafdeling van Kumpen.

Aannemingsbedrijven