Beschrijving

Uw droomappartement of wooncomplex is bij Willemen Groep in uitstekende handen. Dankzij onze jarenlange ervaring, grote flexibiliteit en doorgedreven vakkennis werken wij uw project tot in de puntjes af, binnen de vooropgestelde timing en budget.

Onze medewerkers van de dienst klantenbegeleiding staan klaar om al uw specifieke wensen te behartigen. Van ontwerp tot oplevering stellen ze alles in het werk om uw droom te helpen realiseren. Zo wordt ons project uw project.

Willemen Real Estate is de afdeling projectontwikkeling binnen de Willemen Groep.

Franki behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep, één van de grotere spelers in de bouwsector. Enkele van de belangrijkste partners binnen deze groep zijn Willemen General Contractor, Cosimco, Franki Construct, Aswebo en Aannemingen Van Wellen.

Cosimco behoort sinds 2005 tot de Willemen Groep, één van de grotere spelers in de bouwsector. Enkele van de belangrijkste partners binnen deze groep zijn Willemen General Contractor, Franki Construct, Franki, Aswebo en Aannemingen Van Wellen.

Franki Construct behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep, één van de grotere spelers in de bouwsector. Enkele van de belangrijkste partners binnen deze groep zijn Willemen General Contractor, Cosimco, Franki, Aswebo en Aannemingen Van Wellen.

Willemen General Contractor is opgericht in 1999 en vormde de basis voor het ontstaan van de Willemen Groep. Enkele van de belangrijkste partners binnen deze groep zijn Cosimco, Franki Construct, Franki, Aswebo en Aannemingen Van Wellen.

Aannemingsbedrijven