Willemen General Contractor

Info

Willemen General Contractor is opgericht in 1999 en vormde de basis voor het ontstaan van de Willemen Groep. Enkele van de belangrijkste partners binnen deze groep zijn Cosimco, Franki Construct, Franki, Aswebo en Aannemingen Van Wellen.

Contact

Boerenkrijgstraat 133
2800
Mechelen
Belgium
Tel 
+32 15 56 99 65
BE 0859.869.762

Video

Travailler au sein du Willemen
Werken bij Willemen

WILLEMEN GENERAL CONTRACTOR is hoofdaannemer van allerlei types van gebouwen; gemengde projecten, kantoren, residentiële gebouwen, en algemene utiliteitsgebouwen. Gaande van eenvoudige tot de meest complexe constructies. Onze hoofdactiviteit is dan ook het oprichten van volledig afgewerkte nieuwbouw- of renovatieprojecten. De ruwbouwactiviteiten van een project worden uitgevoerd door onze eigen vaklui, terwijl voor de afwerking beroep wordt gedaan op betrouwbare en vakkundige onderaannemers en gespecialiseerde bedrijven. Onze klanten behoren zowel tot de openbare als de private sector.

Als hoofdaannemer zorgt Willemen General Contractor ervoor dat de uitvoering van elk project nauwkeurig opgevolgd wordt qua kwaliteit, planning en budget. Om een succesvolle opvolging van de projecten te garanderen staan de werf- en projectleiders in nauw contact met de bouwheer, de architect en het studiebureel enerzijds en met de uitvoerders anderzijds.

Kantoor, residentieel project, sporthal, theater of museum? Hotel, winkelcentrum, school, rusthuis of ziekenhuis? Elk bouwproject is voor Willemen General Contractor altijd opnieuw een unieke uitdaging. Deze bedrijfsfilosofie vertaalt zich niet alleen in een groeiende omzet, maar ook in meer diversiteit en een groter prestige van onze realisaties. Wij maken er een erezaak van om elk project met de hoogste zorg af te werken. Goede service, kwaliteit, beroepsernst en competentie zijn de kernwaarden van onze werkcultuur.

De actieradius van Willemen General Contractor strekt zich uit over heel België. Ook de Europese markt is voor Willemen General Contractor geen onbekend terrein meer. En in 2014 startten onze eerste werven in Afrika op.