Beschrijving

WILLEMEN GROEP heeft heel wat ervaring in de realisatie van ziekenhuizen, woonzorgcentra en assistentiewoningen. De werking van deze instellingen kennen we door en door en ook de eisen van de subsidiërende instanties, zoals het Vlaams Infrastructuurfonds voor Persoonsgebonden Aangelegenheden (VIPA), het Waalse AVIQ (Agence pour une vie de qualité) en het Brusselse Phare zijn ons niet vreemd. We doen dit soort projecten trouwens almaar vaker in Design & Build en minder in klassieke aanbesteding. Dat laat ons toe maximaal in te spelen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Franki behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep en is gespecialiseerd in de bouw en renovatie van gebouwen en in de burgerlijke bouwkunde.

Cosimco is gespecialiseerd in huisvesting voor bedrijven, utiliteitsbouw en collectieve huisvesting en behoort sinds 2005 tot de Willemen Groep.

Franki Construct is gespecialiseerd in de burgerlijke bouwkunde en de (zware) industriebouw en behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep.

Willemen Construct is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Willemen General Contractor en de bouwafdeling van Kumpen.

Aannemingsbedrijven