Aannemingen Van Wellen

Info

Van Wellen behoort sinds 2014 als dochterfirma van Aswebo tot de Willemen Groep, één van de grotere spelers in de bouwsector. Enkele van de belangrijkste partners binnen deze groep zijn Aswebo, Willemen General Contractor, Franki Construct, Franki en Cosimco.

Contact

Klinkaardstraat 198
2950
Kapellen
Belgium
Tel 
+32 3 660 21 21
BE 0403.863.557

Video

Bedrijfsfilm Aannemingen Van Wellen
Bedrijfsfilm Van Wellen
AMV Wegenbouw is nu Van Wellen
Op 01/01/2018 nam Aannemingen Van Wellen het activiteitenpakket van AMV Wegenbouw integraal over. Deze overname is het gevolg van de al bestaande doorgedreven samenwerking tussen beide bedrijven.

AANNEMINGEN VAN WELLEN is opgericht als algemeen aannemingsbedrijf in 1944. Onze kernactiviteiten omvatten algemene bouwwerken, renovaties en wegenbouw. Sinds december 2014 is de afdeling bouw afgesplitst van de onderneming en maakt Aannemingen Van Wellen als autonome vennootschap deel uit van wegenbouwfirma Aswebo.

Van bij de oprichting leggen we ons toe op havenwerken. Vandaag zijn we een sterke speler in de Antwerpse haven en petrochemie. Voor deze werken beschikken we over o.a. over een VCA-P certificering. Een van onze specialisaties is de aanleg van terreinen voor havengerelateerde activiteiten, zoals overslagterminals.

Vanaf 2008 zijn wegenbouw en onderhoudswerken een steeds belangrijkere rol gaan spelen in onze activiteiten. Onze beide asfalt- en betoncentrales in Schoten en Doel zijn vlot bereikbaar via weg en water, en bevinden zich op de strategische as Antwerpen-Brussel. Onze ca. 170 gedreven en ervaren personeelsleden werken dagelijks vanuit onze hoofdzetel in Kapellen mee aan de realisatie van onze private en publieke projecten (o.a. PPS-projecten). De mix van publieke en private projecten betekent een belangrijke meerwaarde voor de groep en onze klanten.

Flexibiliteit is één van de grootste troeven van ons bedrijf. Dit laat ons toe snel en efficiënt in te kunnen spelen op de wensen van onze klanten. Dit alles gebeurt in een veilige werkomgeving met respect voor het milieu. Getuige hiervan zijn onze VCA** en ISO-certificaten.