Beschrijving

Kantoorgebouwen moeten vandaag duurzaam en flexibel zijn. Willemen Groep beheerst de meest uiteenlopende bouwtechnieken, heeft ervaring met duurzaamheidslabels als BREEAM en Leed en past het nieuwe werken zelf in de praktijk toe. We hebben dus alles in huis om alle types van kantoren op maat van de klant te bouwen. Uiteraard houden we daarbij rekening met de meest veeleisende normen op het vlak van duurzaamheid en technologie. Voorts zorgen de waarden die we als familiaal bedrijf koesteren voor de nodige vertrouwensband met onze klanten.

Franki behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep en is gespecialiseerd in de bouw en renovatie van gebouwen en in de burgerlijke bouwkunde.

Cosimco is gespecialiseerd in huisvesting voor bedrijven, utiliteitsbouw en collectieve huisvesting en behoort sinds 2005 tot de Willemen Groep.

Franki Construct is gespecialiseerd in de burgerlijke bouwkunde en de (zware) industriebouw en behoort sinds 1998 tot de Willemen Groep.

Willemen Construct is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Willemen General Contractor en de bouwafdeling van Kumpen.

Aannemingsbedrijven